Tuesday, 1 April 2014

[生活頻道] 小而精幹,藍牙小喇叭心得分享


喇叭有分好多種,大喇叭小喇叭,藍牙喇叭,而小弟今日同大家分享既系最方便外帶使用既藍牙小喇叭!Rockbox #1 既外觀美,而且音質音量都夠好,且價格合理!詳情系點?馬上睇片就知。



示範片段



小弟現非常誠懇邀請網友們訂閱 Subscribe 我的 YouTube Channel "FlashingDroid":https://www.youtube.com/channel/UCo1FVPnmwb4UZq-L_bVuwMg

喜歡這類型文章的請按一下 +1,給 Blog 主 加點油!
想和 Blog 主互相討論技術的可以到 Facebook Add “Ray Ma”https://www.facebook.com/ray.ma.319?fref=ts

另外歡迎網友到本 Blog 的 Facebook 專頁留言及發問,緊貼我們的最新動態!