Monday, 31 March 2014

[生活頻道]平野一定無好野?淘寶買玻璃貼全身貼經驗分享


相信大家都會認同貴價貨未必一定好,但平價貨就好極有限,但小弟最近系淘寶替 Nexus 5 買了張 0.2mm直邊玻璃貼,同一張全身造型保護貼,合共只花費 不到70元(¥43/12)。效果如何?大家不妨睇影片示範,有詳細評價與分析!

心得分享短片


對比街賣得玻璃貼要價普片接近$200及大約$60的全身貼,不但產品質素沒有因而低劣,反而可以由自己親自貼上保護貼,貼近塵都心服口服眼服!









小弟現非常誠懇邀請網友們訂閱 Subscribe 我的 YouTube Channel "FlashingDroid":https://www.youtube.com/channel/UCo1FVPnmwb4UZq-L_bVuwMg

喜歡這類型文章的請按一下 +1,給 Blog 主 加點油!
想和 Blog 主互相討論技術的可以到 Facebook Add “Ray Ma”https://www.facebook.com/ray.ma.319?fref=ts

另外歡迎網友到本 Blog 的 Facebook 專頁留言及發問,緊貼我們的最新動態!